Przepisy głównie na II portal, ale używając odpowiednich składników dla danej fazy potrawy nadają się również na III i IV portal.
Etykiety
- BIAŁKA: Desery ciasta ciasteczka (5)
- BIAŁKA: Obiady (15)
- BIAŁKA: Pozostałe (12)
- Białka: Śniadanie przekąski (10)
- P+W : Obiady (11)
- P+W : Pozostałe (9)
- P+W : Śniadanie przekąski (4)
środa, 17 sierpnia 2011
Dukan : Łosoś pieczony ze szpinakiem i serkiem wiejskim
Przepis na "oko" ;)
-łosoś
-szpinak
-serek wiejski
-sok z cytruny do skropienia ryby
-ulubione przyprawy do ryby
-czosnek,pieprz,sól
Rybę natarłam przyprawami i ząbkiem czosnku -wstawiłam do lodówki na 2h. Szpinak podsmażyłam z rozgniecionym czosnkiem, pieprzem,solą,zdjełam z gazu, wymieszałam z niewielkąilościa serka wiejskiego i faszerowałam łososia. Rybę omijając farsz skropiłam cytryną i piekłam w piekarniku w 180st 30min? nie pamietam :P
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz